Foscam F41 Floodlight camera

Wat is een Floodlight-camera?

Een floodlight camera is een schijnwerpercamera met ingebouwde verlichting en beveiligingssirene. De camera wordt geactiveerd door beweging.

Het belangrijkste verschil tussen gewone buitencamera’s en floodlight camera’s zijn de felle schijnwerpers. De lichten worden bediend door infrarood warmtedetectie. De lampen worden bij beweging ingeschakeld zelfs als het donker is.

2K resolutie videohelderheid

De meeste schijnwerpercamera’s hebben een gewone 1080p resolutie. De Foscam schijnwerpercamera heeft een resolutie van 4 MP (1440p). Dit verhoogt het detailniveau en de helderheid van uw beveiligingsbeelden, zodat u een betere kans hebt om belangrijk bewijs vast te leggen, zoals gelaatstrekken.

De Foscam F41 heeft  een ingebouwd wit LED en IR LED, voor een uitstekend nachtzichtbeeld. Zo mist u nooit een detail, zelfs niet in het donker.

Persoonsherkenning

Naast de basisprincipes zoals bewegings- / geluidsdetectie biedt Foscam schijnwerpercamera ook gratis menselijke detectie. Dit houdt in dat de camera in staat is om personen van andere bewegende objecten te onderscheiden. De camera waarschuwt u wanneer er iemand uw terrein of tuin in loopt. Zo kunt u indien nodig de persoon tegenhouden met behulp van de floodlight camera.

Verlicht alles

De Foscam schijnwerpercamera heeft een grote schijnwerper aan beide kanten van de camera.  Wanneer er iets ongewoons gedetecteerd wordt, schakelt de floodlight camera direct de schijnwerpers in. De helderheid is erg fel, maar liefst 2600 LUM. Hierdoor wordt elke donkere hoek verlicht en word de misdaad gestopt voordat het plaatsvind.  Ze maken het ook makkelijker om personen te herkennen op de beelden. U kunt de bewegingsgevoeligheid van de camera aanpassen aan uw behoeften.